Junior - ICT Internal Sales

Job description

Als Junior – ICT Internal Sales kom je terecht in een team dat een uitgebreid gamma van ICT producten en diensten verkoopt aan de lokale overheid en aanverwante organisaties.


Cevi is ons bedrijf dat al 50 jaar een toonaangevende rol speelt als ICT-partner voor de openbare besturen (steden en gemeenten, OCMW’s, provincies, politiezones, enz.) We helpen onze klanten enerzijds met alle hardware benodigheden en technische installaties. Anderzijds bieden we hen software en bijhorende support voor diverse toepassingen, zoals voor de dienst burgerzaken, voor de dienst vergunningen, voor de dienst financiën, enz.


Dit is wat je mag verwachten:

Jouw functie zal er enerzijds in bestaan klanten en prospecten te benaderen (telefonisch, mail, Teams,…) en deze te overtuigen van onze producten en anderzijds zal je ingeschakeld worden voor de opmaak en opvolging van offertes voor klanten die je zelf behandelt en voor de collega’s die de baan op gaan bij klanten.


Om je deze functie volledig eigen te maken bouw je kennis op over het productengamma dat door deze business unit binnen CEVI wordt aangeboden. Dit gaat van hardware (servers, storage, firewall’s, PC’s, …) over software (Microsoft, …) tot het ICT dienstenaanbod (cloud, managed WiFi, managed backup, …). Dit zal gebeuren door interne opleidingen en door training bij de respectievelijke constructeurs.

Job requirements

Jouw skills:

Ondernemerschap en enthousiasme – Je bent gedreven en dynamisch. Je weet mensen te enthousiasmeren en een salesstrategie uit te voeren.

Technische interesse –Affiniteit met ICT producten is een must. Je hoeft geen specialist te zijn maar je bent leergierig naar functionaliteiten en inzetbaarheid. Het is de bedoeling dat je zal aangeduid worden als interne verantwoordelijke voor een paar specifieke producten. Daar ben je dan aanspreekpunt voor zowel naar de constructeur toe als naar jouw collega’s.

Een vlotte babbel – Communicatieve skills zijn even belangrijk dan productkennis. Je zal samen met de externe verkoop de opportuniteiten bespreken, zien welke acties er moeten genomen worden en deze vervolgens ook plannen en opvolgen.


Jouw Profiel:

We zoeken een junior met ‘goesting’.

  • Het is een pluspunt als je al een zeker kennis hebt van ICT producten of de werking lokale overheden al kent maar geen nood als dat niet zo is want je zal snel bijleren.
  • Je werkt graag samen met mensen maar kan zelfstandig werken en durft initiatieven nemen.
  • Je bent gedreven om kennis op te bouwen en samen met het salesteam de vooropgestelde doelstellingen te halen

Deze vacature staat open binnen ons bedrijf Cevi. De standplaats is ons kantoor te Ottergemsesteenweg 459 in 9000 Gent.


Ons aanbod

  • Een contract van onbepaalde duur bij een stabiel bedrijf dat al 50 jaar aan de top staat van de informatisering van lokale openbare besturen. Werkzekerheid troef dus!
  • Een competitief loonpakket met talloze extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en een zeer mooie teller aan vakantiedagen!
  • Glijdende werktijden en een interessant thuiswerkbeleid waarbij je tot 3 dagen per week kan telewerken.
  • Vlotte bereikbaarheid van de kantoren (afrit UZ Gent, E17).
  • Mogelijkheid tot fietsleasing en een fietsvergoeding.
  • Opleidingen on the job en extern, want je wilt toch de beste zijn in je job!
  • Ervaren collega’s die je bijstaan met raad en daad.

Zie jij jezelf passen in deze vacature? Klik op de knop hieronder, we horen elkaar snel!